Plan mijn 1-op-1 gesprek

Als coach help ik mensen die dreigen vast te lopen, of zijn vastgelopen in de hectiek van de VUCA World.

Afspraak maken!

Plan mijn gesprek!

Je hebt inmiddels kennis gemaakt met het thema VUCA World en persoonlijk leiderschap. We hebben aandacht besteed aan een basishouding die je helpt om om te gaan met de VUCA World.

Als coach help ik mensen die dreigen vast te lopen, of zijn vastgelopen in de hectiek van de VUCA World. Zoals je waarschijnlijk al gemerkt hebt, heb ik een passie voor het laten ontstaan van blijvende, diepgaande en daadwerkelijke veranderingen bij mensen. Dit doe ik het allerliefst in 1-op-1 gesprekken.

Heb jij behoefte aan een 1-op-1 gesprek? Wil je ontdekken of ik iets voor jou kan betekenen? Laten we dan gratis 45 minuten online sparren om te kijken of er een klik is! Stuur mij twee opties in jouw agenda, daarna mail ik je binnen een dag terug en dan spreken we elkaar snel.

Sebastiaan van der ValkIk kijk er naar uit om je te ontmoeten!

Hartelijke groet,

Sebastiaan

Bureau voor Ontwikkeling & Groei

Na dat je het formulier hebt ingevuld en verstuurd, zal ik jouw afspraak persoonlijk nog bevestigen per email!