De missie van Bureau voor Ontwikkeling & Groei

In tijden waarin veel verandert en alles snel gaat, zien we mensen worstelen met deze complexiteit. Zowel op het gebied van persoonlijke ontwikkeling als persoonlijk leiderschap. Wezenlijke onderwerpen die verdieping behoeven en om een bewuste en gedegen aanpak vragen. Het is de missie van Bureau voor Ontwikkeling & Groei (BVOG) om mensen bij te staan in dit proces.

Sebastiaan van der Valk
Oprichter en Partner in Ontwikkeling & Groei

Mijn ervaring

Mijn enthousiasme, kritische en oplossingsgerichte houding zorgen voor verandering en verbetering. Als (individuele & team)coach en procesbegeleider ben ik verantwoordelijk geweest voor het begeleiden van diverse (verander)projecten.

  • Werkervaring: Vanaf 2010 ervaring als (individuele & team)coach, procesbegeleider en adviseur op het gebied van veranderingen en organisatieontwikkeling. Sinds 2013 met name als teamcoach en coach voor individuen. Voor mijn volledige profiel, CV en referenties, klik hier voor mijn LinkedIn;
  • Kenmerken van Sebastiaan: luistert goed, stelt scherpe vragen, onderzoeken, onconventioneel, houdt overzicht, sensitief, kritisch, gevat, ondernemend, vernieuwend,  mensenmens, werkt met humor en filosofisch ingesteld.

Waar ik in geloof!

  1. Mogelijkheden om te verbeteren zitten allemaal al in je. Je moet ze alleen weten aan te spreken;
  2. Tijd nemen om stil te staan, levert ruimte op om te versnellen / verbeteren;
  3. Iedereen ontwikkelt, loopt tegen dingen aan en kan soms even iemand buiten zichzelf nodig hebben om stapjes te zetten. Neem liever vandaag dan morgen contact op met iemand waar jij mee samen wilt werken!

Afgeronde opleidingen

  • Business NLP Master Practitioner (2018)
  • Business NLP Practitioner (2017)
  • Diverse masterclasses / dag workshops: transformatie & flow;
  • Strategic Management (MSc, Universiteit van Tilburg, 2008)
  • Commerciële Economie – (BSc, HAN Nijmegen, 2006);