NLP Coach Oss

Op zoek naar een NLP coach in Oss? Wellicht kan ik je verder helpen. Ik, Sebastiaan van der Valk, ben opgeleid tot NLP coach master practitioner en kan je helpen bij zeer diverse vraagstukken.

Wat is dat eigenlijk NLP?

NLP staat voor Neuro Linguïstisch programmeren en is vanuit de Verenigde Staten overgekomen naar Nederland. NLP geeft je

  • Tools voor persoonlijk leiderschap van jezelf en een ander (zelfs door te vertalen naar groepen / teams);
  • Tools/inzichten/oefeningen om bewustere, scherpzinnigere en effectievere communicatie / interactie te creëren;
  • NLP geeft meer inzichten in bewuste en het onbewuste interactie met anderen en jezelf;
  • Analyseren van de subjectieve ervaring: het zien van patronen / handelingen van jezelf en de ander.

Doel: Vergroten persoonlijke veerkracht en flexibiliteit. Inzichten verkrijgen over jezelf waardoor je anders om kunt gaan met zaken die jou bezig houden. Zeker niet alleen met het hoofd maar ook door middel van ervaringsgerichte oefeningen.

Door middel van het doen van oefeningen en het voeren van gesprekken krijg je inzicht over jezelf. Doordat je inzicht krijgt over wat je doet, denkt en voelt in situaties kun je verandering aanbrengen. Ook sterke overtuigingen kun je gaan bekijken. Werken deze overtuigingen voor mij? Of werken ze juist tegen? Wil ik ze behouden of wil ik eens kijken of ik ze kan veranderen.

Je kunt werken aan relatief eenvoudige gedragsaanpassingen en ook aan diepgaande zingevingsvraagstukken. Dit vind ik persoonlijk het mooie aan NLP: door inzichten die je krijgt ben je in staat om anders te gaan handelen, denken en voelen.

NLP coach Oss: wat kan ik voor je doen?

NLP heeft mij en vele anderen veel gebracht. Graag kom ik met je in contact om te kijken wat NLP voor jou kan betekenen. Wil je graag eens kennismaken, neem even contact op en we plannen snel een moment.