NLP Coach – NLP Coaching

NLP Coach – NLP Coaching

Ben je op zoek naar een NLP coach die jou kan verder helpen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling? Sebastiaan van der Valk, oprichter en coach bij Bureau voor Ontwikkeling & Groei, kan je wellicht verder helpen!

Wat is NLP?

Sebastiaan van der Valk - NLP Coach

Sebastiaan van der Valk – NLP Coach

NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) geeft inzichten, technieken en oefeningen om jouw persoonlijke ontwikkeling te vergroten en te versnellen. NLP gaat over persoonlijk leiderschap en over interactie met de ander. NLP helpt inzichten te verschaffen in jouw bewuste en onbewuste gedrag. Het helpt je patronen en handelingen van jezelf inzichtelijk te maken.

Concreet kan NLP jou inzicht verschaffen in wie jij als persoon bent, wat jij als persoon wilt in je (werkende) leven en hoe je daar kunt komen.

Wat doet een NLP-Coach?

Een NLP coach helpt bij het helder krijgen van jouw problemen en/of uitdagingen waar je voor staat. Wat is momenteel jouw situatie en waar wil je naar toe? Wat wil je bereiken? Gedurende een aantal sessies wordt samen gekeken welke oefeningen en/of technieken wenselijk zijn om in te zetten. Een coach stelt vragen, observeert, analyseert en kijkt scherpzinnig naar hoe dingen bij je vallen.

Sebastiaan van der Valk - NLP Coach

Sebastiaan van der Valk – NLP Coach

Gaat een deze coach vertellen wat jij moet gaan doen? Nee niet echt. De gesprekken, oefeningen en technieken gaan je wel inzichten geven waar jij als mens direct mee aan de slag kunt.

Wil jij samen eens sparren?

Benieuwd of Sebastiaan als NLP coach iets voor jou kan betekenen? Neem contact op via de contact- pagina en ga vrijblijvend in gesprek. In dit eerste gesprek kunnen we jouw vragen en wensen bekijken! Is er een wederzijdse klik, dan maken we een vervolgafspraak. Is deze er niet, ook geen probleem! Het eerste gesprek is 100% vrijblijvend en kosteloos.

Wil jij graag kennismaken of meer informatie over individuele coaching?

Persoonlijk Leiderschap