Life coach Oss

Op zoek naar een life coach in Oss? Wellicht kan ik je verder helpen. Ik, Sebastiaan van der Valk, ben opgeleid tot NLP coach master practitioner en ACT coach kan je helpen bij zeer diverse (levens)vraagstukken.

Life coach Oss: Wat is een life coach eigenlijk?

Lifecoaching helpt je om antwoord te krijgen op belangrijke levensvragen. Vragen zoals: Wie ben ik? En… Wat wil ik? Veelal heeft lifecoaching raakvlakken op privé en werkleven. Veerkracht, balans en innerlijke rust zijn thema’s die vaak worden besproken. Ook kan het zijn dat je je zingeving, missie of passie in het leven wilt onderzoeken.

Lifecoaching gaat over jouw persoonlijke ontwikkeling en jouw persoonlijk leiderschap. Je volledige verantwoordelijkheid nemen voor jouw leven.

Doel: Vergroten persoonlijke veerkracht, flexibiliteit en geluk in het leven. Inzichten verkrijgen over jezelf waardoor je anders om kunt gaan met zaken die jou bezig houden. Zeker niet alleen met het hoofd maar ook door middel van ervaringsgerichte oefeningen.

Door middel van het doen van oefeningen en het voeren van gesprekken krijg je inzicht in jezelf. Doordat je inzicht krijgt over wat je doet, denkt en voelt in situaties kun je verandering aanbrengen. Onbewust gedrag wordt bewust gemaakt en daardoor kun je er vaak verandering in aanbrengen. Ook jouw (sterke) overtuigingen kun je gaan bekijken. Werken deze overtuigingen voor mij? Of werken ze juist tegen? Wil ik ze behouden of wil ik eens kijken of ik ze kan veranderen.

Life coach Oss: wat kan ik voor je doen?

Doordat ik zowel ben opgeleid als NLP Master Practitioner en als ACT coach kan ik waarschijnlijk wel iets voor je betekenen. Beide hebben mij en vele anderen veel gebracht. Graag kom ik met je in contact om te kijken wat ik voor jou kan betekenen. Wil je graag eens kennismaken, neem even contact op en we plannen snel een moment.