Individuele coaching

Je bent vastgelopen en zoekt een nieuwe richting in je leven?

Dit is wat ik voor je kan betekenen:

Individuele Coaching

Je merkt dat het allemaal niet meer zo lekker loopt. Je wilt eigenlijk een stap zetten in het werk- of in het privéleven. Maar het lijkt alsof je daar niet meer de energie voor hebt of helemaal bent vastgelopen.

Misschien is het je wel helemaal niet duidelijk waar het door komt. Of misschien weet je het wel en heb je bijvoorbeeld last van een vol (negatief) hoofd, een onrustig gevoel of er zijn zaken die je maar niet kunt loslaten of accepteren?

Vaak is het een opeenstapeling van factoren, op verschillende gebieden van je leven, die ervoor zorgen dat het je even niet meer wil lukken.

Op zo’n moment kan het fijn zijn om een persoonlijke coach naast je te hebben staan die even een tijdje met je optrekt. Samen gaan onderzoeken waar de schoen wringt, hoe je hier mee om kunt gaan en vooral ook; hoe je weer aan de gang kunt.

Op weg naar een bewuster, vrijer leven waarin je milder naar jezelf bent, meer veerkracht en rust ervaart en minder stressvol bent. Zodat jij jouw vervolgstappen kunt zetten.

Hoe werk ik als coach?

Ik werk niet met een ‘standaard coachtraject’ gericht op kant en klare oplossingen zoals een stappenplan of een route kaart. In een kennismakingsgesprek verkennen we jouw probleem en jouw gewenste toekomst situatie. Als er een klik is, gaan we samen op pad. Van moment tot moment bekijken we samen wat nodig is om jouw coachvraag te beantwoorden.

Naast de 8 jaar fulltime coachervaring van zowel individuen als teams, ben ik opgeleid tot NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) Master Practitioner Coach en ACT (Acceptance and Commitment Therapy) Coach.

Een coachtraject zal je inzicht en helderheid geven en je verder helpen op je eigen pad van transformatie. Meestal ontmoeten we elkaar tussen de 6 en de 8 keer. Zullen we een afspraak maken?

Onderwerpen die regelmatig aan bod komen:

Bij onderstaande onderwerpen kan ik je goed ondersteunen en begeleiden:

  • Opnieuw kijken naar jouw eigen leven: Wie ben ik? En Wat wil ik?;
  • Meer willen leven in en genieten van het Nu;
  • Veerkracht ontwikkelen om om te kunnen gaan met uitdagingen die het leven brengt;
  • Ontdekken wat de essentie van het leven is;
  • Meer diepgang in jouw leven;
  • Loslaten / accepteren van problemen;
  • Minder negatieve en/of depressieve gevoelens;
  • Meer leven vanuit bewustZijn;
  • Een gelukkig leven & (innerlijke) rust creëren.

Alles dat je denkt dat je bent, is niet wat je echt bent – Sebastiaan