BVOG - mieren

Dit is wat wij doen voor groepen & organisaties

In groepsverband, al dan niet binnen organisaties, werken aan persoonlijke ontwikkeling en/of teamleiderschap. Hoe doe je zelf en met elkaar de goede dingen binnen de (organisatie) context waarin je je bevindt. De ervaring leert dat iedere omgeving om een andere aanpak vraagt.

Alles begint daarom met een kennismaking en een goed gesprek.

Aanpak

Voor mij begint de samenwerking altijd met een goed gesprek. Contact maken en samen achterhalen wat de ontwikkelbehoefte van jou en/of de organisatie is.

Ontspannen en van een afstand kijken naar de situatie. Zien, voelen en horen wat er aan de hand is om vervolgens gezamenlijk te bepalen wat een passende eerste stap is. Of wat juist niet. Je kunt hier bij denken aan een verdiepend vervolg gesprek, een aantal gesprekken met individuele medewerkers en/of een dialoog in groepsverband. Daarna bepalen we samen de volgende stap.

We komen graag in gesprek om samen te bepalen hoe we de dingen voor jouw team of organisatie makkelijker kunnen maken.

In-company persoonlijk leiderschapstraining

Hoe sta je vanuit eigen regie bewust en veerkrachtig in je leven en je carrière? Dat is waar dit in-company programma over gaat. Een maatwerkprogramma gegeven door coaches van BVOG. Klik op de flyer voor een voorbeeldprogramma voor Young Professionals!

Persoonlijk leiderschap

(Team)coaching

Hoe nemen we verantwoordelijkheid als team? Hoe verdelen we taken met elkaar? Hoe maken we afspraken met elkaar? Hoe gaan we als team met elkaar om (feedback /teamplan / teamwaarden / kaders / spelregels)? En hoe doe je dit samen met je leidinggevende en de rest van de organisatie?

Zorgen dat het team het beste in zichzelf naar boven haalt t.b.v. klant / cliënt, dat is waar teamcoaching mijns inziens om draait. Heel in het kort kun je samen met de teamcoach gaan kijken naar: (1) waar sta je op dit moment?, (2) waar wil je naar toe?, (3) hoe gaan we daar komen? en (4) waar willen we aan werken?

Wil jij graag kennismaken met en/of meer informatie over BVOG?