Gratis online training: Persoonlijk Leiderschap

Gratis 5 daags online programma om te werken aan je persoonlijk leiderschap!

Eind 2018 hebben wij een online training voor Persoonlijk Leiderschap op instapniveau ontwikkeld en opgenomen, bestaande uit 5 blokken van een half uur met bijpassende oefeningen in een werkboek. Leuk en leerzaam om te doen.

Na wat try-outs, zowel betaald als gratis, is dit experiment/project voor ons geslaagd omdat we goede reacties van deelnemers krijgen. Echter, de eerlijkheid gebied te zeggen dat de inspanning die we moeten leveren niet in verhouding staat tot het prijskaartje dat aan een laagdrempelig programma als dit wat ons betreft mag hangen (was €25,-). Ook hebben we zelf ontdekt dat we gewoon veel liever écht in contact gaan en staan met mensen, voor een camera zitten is leuk maar mogelijk passender in een andere vorm of als onderdeel van een breder traject.

Desalniettemin willen wij deze content niet verloren laten gaan en nog steeds zo veel mogelijk mensen de kans gunnen om op een laagdrempelige manier een (eerste) stap te zetten wat betreft persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap. Vanaf heden is de cursus, inclusief werkboek met 20 pagina’s aan oefeningen, dan ook vrij toegankelijk voor iedereen die hier interesse in heeft.

  • Blok 1: Reflectie op je huidige situatie;
  • Blok 2: Jezelf de baas; je brein, emoties en gedrag;
  • Blok 3: Jouw “purpose & why” ontdekken;
  • Blok 4: Focus en goed kiezen;
  • Blok 5: Eerste stappen in de juiste richting.

Groeten en veel plezier,

Mathijs & Sebastiaan

Persoonlijk Leiderschap