bvog - pauw

Complimenten:

Zelf veel zeggen over mijn aanbod en de dienstverlening kan, maar ik laat liever anderen aan het woord! Hieronder, met gepaste trots, enkele van de complimenten die ik kreeg!

Ondernemer - Den Bosch

“Jij bent niet zo’n coach die mij zeikerig vastpint op iets wat ik zei. Je vraagt wel door en denkt mee, maar op een prettige manier!”

Deelnemer experiment Persoonlijk Leiderschap

“Dit experiment werkt als je open staat voor het planten of aanwakkeren van een zaadje en daar verder mee aan de slag wil i.h.k.v. persoonlijk leiderschap.”

 

Workshop deelnemer

“Een topervaring op een prachtige locatie waar met respect voor elkaar meningen, inzichten en wijsheden worden gedeeld. De vrije vorm maakt dat er energie vrij komt die je meeneemt de toekomst in.”

Orthopedagoog Arnhem

“Sebastiaan ziet talent, maar durft ook kritische vragen te stellen. Verder heeft hij oog voor de individu en neemt de ruimte die nodig is voor diegene. Zijn persoonlijke aanpak maakt Sebastiaan zeer toegankelijk en een prettige coach. Aanrader!”

 

Deelnemer experiment Persoonlijk Leiderschap

“Een topervaring op een prachtige locatie waar met respect voor elkaar meningen, wijsheden en inzichten worden gedeeld. De vrije vorm maakt dat er energie vrijkomt die je meeneemt de toekomst in.”

 

Diverse professionals / werknemers

“Met je kritische en vriendelijke blik zet je de ander aan het denken. Prettig mens!”

“Persoonlijk aandacht”

“Sebastiaan, bewondering voor de focus die je hebt m.b.t. ontwikkeling en de uitnodigende houding die je uitstraalt”

Accountmanager Automotive Branch

“Al enkele jaren was ik mij bewust dat ik mijn levensgeluk een heel stuk zou vergroten, als ik werk zou kunnen vinden wat ik vanuit mijn passie kan gaan doen. Maar wat dan? En wat is dan mijn passie? Ik had hier al aardig wat tijd ingestoken om er vanuit huis zelf achter te komen, maar het antwoord bleef uit. De twijfel werd er soms zelfs alleen maar groter van. En toen kwam Sebastiaan op mijn pad…

Uiteindelijk ben ik 3x bij hem op gesprek geweest Dat heeft me nog meer gebracht en ook meer gedaan dan ik van te voren had durven hopen. Het plezierigste bij Sebastiaan vind ik dat je merkt dat hij het doel heeft om je echt te helpen. Hij luistert heel goed, en wist mij precies daar te openen waar ik mezelf even uit het zicht was verloren. Met wat oefeningen, vrij simpel en niet zweverig, hebben we stap voor stap weten uit te diepen waar ik naar op zoek was. Ik ben echt zò blij dat ik dit gedaan heb, en kan oprecht zeggen dat Sebastiaan mij op een hele aangename en effectieve manier hierin heeft geholpen. Mijn dank is groot!!”

Behandelaar in de Zorg

“Sebastiaan is een enthousiaste respectvolle coach. Met een warme, rustige, doch zeer professionele uitstraling en is ontspannen in omgang. Je voelt je zeer snel op je gemak bij hem.”

Partner Manager Google

“Sebastiaan is oprecht geïnteresseerd, vraagt sterk door en weet met liefde te confronteren. Daarbij heeft hij oog voor waar jij, als persoon, op aanslaat. Een echte gave voor het spotten van passie dus 🙂

Sebastiaan heeft mij geholpen om structuur aan te brengen in mijn carrièrevisie. Dat punt op de horizon te verduidelijken en tot leven te brengen via NLP oefeningen.

Wat eerst aanvoelde als een vaag idee voor de toekomst, zijn nu concrete stappen die ik aan het nemen ben. Absoluut een aanrader om je door hem te laten coachen!”

Deelnemer experiment Persoonlijk Leiderschap

“Tijdens deze dag worden de voorwaarden gecreëerd waardoor je in een relaxte omgeving stil kunt staan bij essentiele vragen zoals “wat wil ik?”, “waar draait het voor mij om?” en “waar word ik gelukkig van?”. Door hierbij stil te staan krijg je nieuwe inzichten en in gesprek met anderen ontdek je dingen ook op jouzelf van toepassingen blijken te zijn. Al met al een waardevolle middag.”

Diverse professionals / werknemers

“Toegankelijk, open houding en spontaan”

“Brabantse openheid met lieflijke kritische blik welke de ander aan het werk zet”

“Persoonlijke benadering en professionaliteit goed gecombineerd”

“Gevoel voor de menselijke kant”

Workshop deelnemer

“Een zeer waardevolle ervaring. Fijn om met onbekenden, met een zeer open houding, te spreken over persoonlijk leiderschap. Leuk om met elkaar te delen wat we belangrijk in het leven vinden en hoe we dat nastreven.”

Deelnemer experiment Persoonlijk Leiderschap

“Leerzaam, ongedwongen en iedereen in zijn/haar waarde latend. Men leert van elkaars ervaringen en ideeën”

Deelnemer experiment Persoonlijk Leiderschap

“Op woensdag 4 juli nam ik deel aan het experiment persoonlijk leiderschap van Sebastiaan en Mathijs. Op een mooie plek in de bossen van Herpenduin was er voor mij zo vlak voor de zomervakantie een goed moment om te reflecteren. Een reflectie op of ik wel de dingen  doen (zowel werk als privé) waar ik gelukkig van wordt.  Het was een drukke periode waar zowel op mijn werk als thuis dingen moesten worden afgerond. De opdrachten en gesprekken tijdens deze bijeenkomst hebben voor mij geholpen om in beeld te brengen of ik voor mijzelf de goede dingen doe. Dat was heel fijn. Ik ging met een  opgeruimd hoofd op vakantie. En nu ik weer aan het werk ben helpt het mij nu ook om de balans op te maken in mijn takenpakket en ook keuzes te maken. Het experiment was voor mij perfect te getimed. Dank jullie wel voor de inspiratie.”

Diverse Noord-Brabant

“Open en makkelijk in communicatie, erg toegankelijk”

“Heel fijn in benadering, vriendelijk, respectvol en een open blik”

“Sociaal – laat mensen in hun waarde en is kritisch op een prettige manier. Oog voor ieder mens, knap”

“Overzichtelijk, respectvol naar andere mensen, heel rustig, neemt alle tijd”

Wil jij graag kennismaken, meer informatie over individuele coaching of meer informatie omtrent onze workshops? Ik help je graag verder!