Coach Oss – Coaching Oss

Vastgelopen en zoek je een nieuwe richting in je leven? Op zoek naar een coach in Oss die je verder helpt? Mogelijk kan ik, Sebastiaan, je ondersteunen en begeleiden?!

Herken je onderstaande situaties?

 • Ik ben vastgelopen en/of uitgeblust;
 • Ik weet niet wat ik wil in mijn leven;
 • Ik heb twijfel of ik op het goede spoor zit;
 • Ik twijfel of ik mijn eigen potentieel voldoende benut;
 • Ik wil iets totaal anders met mijn leven.

Hier kan ik je bij ondersteunen:

 • Opnieuw kijken naar jouw eigen leven: wie ben ik en wat wil ik?
 • Het krijgen van zelfinzicht & zelfkennis;
 • Veerkracht: om kunnen gaan met uitdagingen die het leven brengt;
 • Meer balans & innerlijke rust;
 • Eigenlijk, een gelukkig leven!

Sebastiaan van der Valk – Coach in Oss

Mijn naam is Sebastiaan van der Valk, oprichter van en coach bij ‘Bureau voor Ontwikkeling en Groei’. Reeds 8 jaar werk ik als coach voor individuen en teams! Ik geloof dat heel veel vragen waar mensen mee lopen zijn terug te leiden naar 3 hoofdvragen: Wie ben ik? Wat wil ik? En, hoe kom ik daar? Ik kan je helpen om antwoorden te vinden op deze vragen.

Coaching op een andere manier

 • Verfrissende andere kijk op problemen en hoe jij hier zelf mee om kunt gaan;
 • Transformatie van jouw kijk op het leven;
 • Ik ben niet de oplossing, dat ben jij zelf. Samen gaan we op onderzoek uit;
 • Op een luchtige manier en met humor kijken naar jouw situatie;
 • Zo kun jij een innerlijke vrij en gelukkig leven voor jezelf creëren.
 • Ondersteuning  in de vorm van Coaching / sparring (O.a. ACT en NLP gedachtegoed);

Kan ik jou dan verder helpen? Stappen laten zetten? Nee, dat doe je zelf. Ik heb geen stappenplan, route kaart of handleiding voor je. Een gesprek of een aantal gesprekken levert je inzicht en helderheid op zodat jij je eigen pad weer verder kunt bewandelen.

Wat anderen over mij zeggen

Luistert goed, stelt scherpe vragen,  houdt overzicht, warme persoonlijkheid, kritisch, ondernemend, vernieuwend,  mensenmens en werkt met humor. Lezen wat anderen over mij vertellen? Lees hier de reviews van klanten.

Zullen we nader kennis maken?

Wil je naar aanleiding van dit artikel kennis met me maken? Dat kan! Stuur me een berichtje en dan maken we op korte termijn een afspraak!