Coach Oss – Coaching Oss

Op zoek naar een coach in Oss die je verder helpt in je (werk)leven? Mogelijk kan ik je verder helpen!

Sebastiaan van der Valk – Coach in Oss

Sebastiaan van der Valk - Coach Oss

Sebastiaan van der Valk – Coach Oss

Mijn naam is Sebastiaan van der Valk, oprichter van en coach bij ‘Bureau voor Ontwikkeling en Groei’. Reeds 7 tot 8 jaar werk ik als coach voor individuen en teams! Ik geloof dat heel veel vragen waar mensen mee lopen zijn terug te leiden naar 3 hoofdvragen: Wie ben ik? Wat wil ik? En, hoe kom ik daar?

Resultaat van 1-op-1 coaching

Een goed antwoord op de vraag ‘Wie ben ik?’ zorgt voor houvast en stabiliteit in je (werkende)leven. Het biedt je iets waar je op terug kunt vallen. Het zegt iets over wat jouw kwaliteiten, vaardigheden, (kern)waarden, overtuigingen en ontwikkelpunten zijn.

Het antwoord op de vraag ‘Wat wil ik?’, geeft richting, visie en focus. Het zorgt voor een stip op de horizon waar jij naar toe wilt werken. Het geeft inzicht in jouw dromen en doelen in jouw carrière of privé leven.

Een antwoord op de vraag ‘Hoe kom ik daar?’ haalt jouw stip op de horizon dichtbij en zorgt ervoor dat je elke dag kleine stapjes kunt zetten om jouw doel ook daadwerkelijk te bereiken. Het geeft inzicht in welke stappen je misschien nog wilt zetten in je leven.

Coaching: Waar ik in geloof!

Sebastiaan van der Valk - Coach Oss

Sebastiaan van der Valk – Coach Oss

  1. Verbetermogelijkheden zitten allemaal al in je. Je moet ze alleen weten aan te spreken.
  2. Tijd nemen om stil te staan, levert ruimte op om te versnellen / verbeteren.
  3. Iedereen ontwikkelt, loopt tegen dingen aan en kan soms even iemand buiten zichzelf nodig hebben om stapjes te zetten. Neem liever vandaag dan morgen contact op met iemand waar jij mee samen wilt werken!

Wat anderen over mij zeggen

Luistert goed, stelt scherpe vragen,  houdt overzicht, warme persoonlijkheid, kritisch, ondernemend, vernieuwend,  mensenmens en werkt met humor. Lezen wat anderen over mij vertellen? Lees hier de complimenten.

Coach Oss: zullen we nader kennis maken?

Wil je naar aanleiding van dit artikel kennis met me maken? Dat kan! Stuur me een berichtje en dan maken we op korte termijn een afspraak!

Wil jij graag kennismaken of meer informatie over individuele coaching?

Persoonlijk Leiderschap